Hai. Seronok rasanya dapat berblog balik! 3 days in row berjaya update blog yang dah bersawang. Act, rindu sangat! Rindu nak berblog macam dulu. Tiap hari blogwalking, stalk blog sana, usha blog sini. Bahagia je hidup hahahahah. Tapi sayang masa dah takboleh nak undur, zaman tu dah berlalu. Sekarang dah masuk zaman 20an ni lain sikit. Harini balik rumah, dah 3 minggu x balik. Lama xjumpa bella! Hampir2 meroyan kat rumah sewa takde bella. Seriously i miss his smell! Rasa mcm nak potong2 bulu dia bwk balik kedah. Haa over hahahah.

Angah pun ada kat rumah, cukup 3 org beradik! Lama x berkumpul. Bila masing2 dh further study ni jarang boleh jumpa. Rindu yakmat! Ni baru further study kalau kawin xtau la haha. Kbye! Malas nak taip panjang2